Home   Cauta Articole   Toate Articolele   Trimite un Articol Diverse Articole   Contact
  05/22/2015, 03:58:48 PM Bine ai Venit, Logheaza-te LOGIN in contul tau sau INREGISTREAZA-TE acum
  Cauta Articole
 
Cuvant Cheie
Fraza Exacta
Toate Cuvintele
Orice Cuvant
 
 
  Categorii
  Auto/Moto
  Business
  Calculatoare
  Cultura
  Divertisment
  Economie
  Familie
  Finante
  Games
  Hobby
  Imobiliare
  Internet
  Invatamant
  IT / GSM
  Mass-Media
  Monden
  Paranormal
  Politica
  Sanatate
  Shopping
  Societate
  Sport
  Transport
  Turism
 
  Autori
  Sante
  Liviu Oancea
  Mirel Crudu
  Eugen Dan
  George Maxim
  Cornel Bărboianu
  Ciprian Manea
  Narcis Oprea
  Simona Verdeş
  Catalina Vlad
Lista Autorilor 
 
  Parteneri
 
 
   
 
 Articol
 6 Componente Vitale Pentru un Vehicul

Numarul de masini a crescut foarte mult in ultimul deceniu, odata cu ameliorarea stilului de viata al oamenilor. Masinile nu mai sunt un lux, au devenit o necesitate. Exista diferite parti complexe in fiecare vehicul care faciliteaza buna functionare a lor. Piesele de schimb pentru autoturisme diferite, au functii diferite si utilitati. Cele mai multe dintre aceste componente auto sunt fabricate de cei mai importanti producatori de automobile din intreaga lume. Acestea pot fi cumparate de la multe magazine online, la preturi competitive.

Unele dintre cele mai importante parti de schimb necesare, in orice vehicul sunt:

Motorul: Printre piese auto, motorul este unul dintre cele mai importante componente necesare pentru buna functionare a unui vehicul. Diferite tipuri de motoare sunt utilizate in autoturisme, inclusiv motoare electrice, motoare in 3 si 4 cilindri si asa mai departe.

Cele mai multe dintre aceste modele sunt disponibile in multe magazine online de piese pentru autoturisme. Motorul diesel este folosit la autobuze si camioane. Motoarele pe benzina sunt cele mai raspandite, pentru ca sunt flexibile si usor de procurat. Motoarele electrice sunt, de asemenea, folosite din ce in ce mai des, deoarece implica mai putina poluare.

Puntea: Un alt element important este puntea care transmite puterea de la transmisie la roti, pentru ca vehiculul sa circule. Puntea primeste putere de la motor care este transferata de transmisie. Toate aceste piese auto sunt esentiale pentru buna functionare a unui vehicul.

Cutia de viteze: De asemenea, cunoscute si sub numele de transmisii, cutiile de viteze pot fi clasificate in cutii manuale si automate. Astazi, de cele mai multe masini au cutii de viteze automate, care sunt destul de convenabile, in comparatie cu cea manuala. Vitezele sunt schimbate de la un nivel la altul pentru a schimba si viteza vehiculului. Transmisia ajuta pentru a transfera puterea de la motor la rotile vehiculului.

Sistemul de franare: reprezinta alte piese auto esentiale, care ajuta la a opri vehiculul. Franele sunt folosite de asemenea si pentru a incetini vehiculul.

Sasiu: Acesta este structura de baza a oricarui vehicul modern. Acesta este scheletul a vehiculului pe care sunt montate rotile, transmisia, franele, motorul si mecanismul de directie. „Designul” unui sasiu variaza de la un model de masina la altul. Odata cu avansarea in tehnologie, pentru un sasiu modern sunt intregrate mai multe cadre.

Filtre de ulei: uleiul de motor este folosit in principal pentru a lubrifia partile interne ale unui vehicul. De asemenea, ajuta sa se raceasca motorul. Cu toate acestea, uleiurile tind sa contina si substante „daunatoare”. Acest lucru provoaca daune la partile interne ale vehiculului. Filtrele de ulei sunt folosite pentru a filtra uleiul de motor. Acesta este apoi distribuit prin tot motorul.

Volane: Un alt element foarte important este volanul. Acesta este folosit in principal pentru a conduce vehiculul si a vira. Exista diferite tipuri de volane, care pot fi utilizate pentru diferite tipuri de vehicule. Volanele pot fi, de asemenea, personalizate in functie de nevoile individuale. Vizitati www.ingaraj.ro

Categorie Auto/Moto
Autor Editor
Click AICI pentru a aduga articolul la Lista de Favorite. Adauga la Favorite Click AICI pentru a printa Articolul. Printeza acest Articol
Click AICI pentru a trimite articolul unui Prieten. Trimite articolul unui Prieten Click AICI pentru a posta un Comentariu. Posteaza Comentariu
 
Evalueaza Articolul (0)
Adaugat la 07/05/2012 
 
 
  Login Membri
 
Username
Parola
Inregistreaza-te
Parola Pierduta
 
 
  Cele mai apreciate
 
Tehnologii...
Aerobic_Tae-...
Inmormantare cu...
Guvernarea Boc a...
Pe propriile...
Skateboard sau role?
 
 
  Cele mai populare
 
Aleargă pe banda...
Francul elveţian...
Rase de vaci...
Negocierea...
Inchirieri auto in...
Selectarea...
 
 
  Prieteni
 
 
   
 
  Parteneri
www.rentacar-bucuresti.net
inchirieri-auto-bucuresti.net
www.rentacar-romania.net
www.rentacar.org.ro
www.car-rentals.ro
inchirieri-masini-bucuresti.net
   
 HOME | LOGIN | INREGISTREAZA-TE
TRIMITE UN ARTICOL | CAUTA ARTICOLE | TOATE ARTICOLELE
TERMENI SI CONDITII | POLITICA DE CONFIDENTIALITATE | LEGAL POLICY | CONTACT