Home   Cauta Articole   Toate Articolele   Trimite un Articol Diverse Articole   Contact
  05/22/2015, 05:29:56 PM Bine ai Venit, Logheaza-te LOGIN in contul tau sau INREGISTREAZA-TE acum
  Cauta Articole
 
Cuvant Cheie
Fraza Exacta
Toate Cuvintele
Orice Cuvant
 
 
  Categorii
  Auto/Moto
  Business
  Calculatoare
  Cultura
  Divertisment
  Economie
  Familie
  Finante
  Games
  Hobby
  Imobiliare
  Internet
  Invatamant
  IT / GSM
  Mass-Media
  Monden
  Paranormal
  Politica
  Sanatate
  Shopping
  Societate
  Sport
  Transport
  Turism
 
  Autori
  Sante
  Liviu Oancea
  Mirel Crudu
  Eugen Dan
  George Maxim
  Cornel Bărboianu
  Ciprian Manea
  Narcis Oprea
  Simona Verdeş
  Catalina Vlad
Lista Autorilor 
 
  Parteneri
 
 
   
 
 Articol
 Importanta asigurarilor

   Asigurarile joaca un rol deosebit de important in viata oricarei persoane, indiferent de natura lor. Fie ca alegi sa iti asiguri autoturismul sau locuinta, care de altfel sunt  si obligatorii pentru orice proprietar al unui autoturism sau al unei locuinte, fie ca treci la alte masuri de siguranta, precum: asigurarea bunurilor de valoare, a sanatatii, asigurarea profesionala, asigurarea privind obligatiile legale, asigurarea de viata sau si mai complex asigurarile de calatorie, toate sunt forme de asigurare cu o importanta ridicata si consider ca oamenii nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri in luarea deciziei de asigurare, atunci cand este cazul. Acestea te protejeaza si te feresc de numeroase riscuri ce ar putea aparea in cazul unor accidente neprevazute.

Din pacate oamenii nu constientizeaza inca aceste riscuri si multi dintre ei nu au auzit pana acum de multe dintre aceste tipuri de asigurari. In Romania cea mai des intalnita forma de asigurare este cea de tipul politelor RCA si Casco si sunt sigura ca asta se datoreaza in mare parte faptului ca acestea sunt obligatorii. Mai nou am am vazut ca si numarul asigurarilor de locuinte a crescut sensibil, in ultimul timp, asta ca urmare a faptului ca acestea au devenit obligatorii din vara anului 2011. Ceea ce ma nemultumeste si in acelasi timp ma intristeaza este faptul ca majoritatea romanilor au ales ca forma de asigurare de locuinta, pe cea standard, care acopera un grad foarte redus de riscuri, asta in conditiile in care au la dispozitie o multitudine de  oferte de asigurare care acopera o gama mult mai variata de riscuri ( incendii, cutremure, avalanse, alunecari de teren, inundatii, explozii, iar lista poate continua) oferite de companiile de asigurari private existente pe piata romaneasca si care chiar pun la dispozitia clientilor oferte avantajoase de preturi, discount-uri si multe alte facilitati.

 Consider ca mai avem foarte mult timp de asteptat pana cand mentalitatea romanilor se va schimba si nu vor mai incheia aceste polite doar din cauza faptului ca sunt obligati, ci pentru ca ei singuri constientizeaza aceste riscuri care pot aparea si nu ma refer doar la asigurarile de locuinte sau cele auto, ci si cele de sanatate, viata, etc.
Categorie Finante
Autor didutz
Click AICI pentru a aduga articolul la Lista de Favorite. Adauga la Favorite Click AICI pentru a printa Articolul. Printeza acest Articol
Click AICI pentru a trimite articolul unui Prieten. Trimite articolul unui Prieten Click AICI pentru a posta un Comentariu. Posteaza Comentariu
 
Evalueaza Articolul (3)
Adaugat la 02/07/2012 
 
 
  Login Membri
 
Username
Parola
Inregistreaza-te
Parola Pierduta
 
 
  Cele mai apreciate
 
Tehnologii...
Aerobic_Tae-...
Inmormantare cu...
Guvernarea Boc a...
Pe propriile...
Skateboard sau role?
 
 
  Cele mai populare
 
Aleargă pe banda...
Francul elveţian...
Rase de vaci...
Negocierea...
Inchirieri auto in...
Selectarea...
 
 
  Prieteni
 
 
   
 
  Parteneri
www.rentacar-bucuresti.net
inchirieri-auto-bucuresti.net
www.rentacar-romania.net
www.rentacar.org.ro
www.car-rentals.ro
inchirieri-masini-bucuresti.net
   
 HOME | LOGIN | INREGISTREAZA-TE
TRIMITE UN ARTICOL | CAUTA ARTICOLE | TOATE ARTICOLELE
TERMENI SI CONDITII | POLITICA DE CONFIDENTIALITATE | LEGAL POLICY | CONTACT