Consumabile de calitate exceptionala pentru maturatoare stradale

CONVAR IMEX SRL comercializeaza o gama foarte diversificata de consumabile (Perii laterale – conice, Inele de perie) pentru asigurarea unei bune functionalitati a maturatoarelor stradale. Pentru a oferi clientilor intreaga gama de produse de care au nevoie in materie de consumabile pentru maturatoare stradale, oferim spre vanzare astfel de consumabile de cea mai buna calitate de la producatori de renume din Franta, Germania si Romania.

Clientii nostri fideli reprezinta garantia calitatii superioare a tuturor acestor consumabile (Perii laterale – conice, Inele de perie), iar raportul calitate-pret al tuturor acestor produse din gama de consumabile pentru maturatoare stradale este unul exceptional. Pe langa acest raport calitate-pret foarte bun, consumabilele existente in oferta noastra sunt extrem de fiabile, fiind astfel garantia unei investitii pe termen lung si extrem de eficienta.

In oferta CONVAR IMEX SRL veti putea gasi in categoria de consumabile produse precum inele de perie si distantiere, perii laterale – conice, lamele de otel, fire PPL si PET sau tambur perie. Pentru a consulta intreaga oferta de consumabile pentru maturatoare stradale si alte utilaje de curatenie, accesati site-ul www.convar.ro si mergeti la meniul „Produse”.

Periile laterale sunt de mai multe tipuri si tocmai de aceea atunci cand doriti sa comandati un anumit tip de perie este important sa aveti in vedere cateva aspecte care sa va ajute in alegerea periei potrivite, aspecte precum: diametrul si grosimea suportului periei; compozitia firului; lungimea firului; distanta dintre gauri, numarul randurilor de fire si diametrul la sol. Lamelele de otel pentru perie sunt de asemenea de diferite dimensiuni si pot fi gasite in cutii de 25 de kg. La fel si firele PPL si PET pentru perii pot fi gasite sub diverse dimensiuni si pot fi gasite ambalate in cutii de 20 de kg, respectiv 24 de kg.

Tamburul perie este disponibil in diverse tipuri, tinand cont de aspecte precum diametru exterior, lungimea tamburului, patratul interior si compozitia firelor, iar pentru alegerea tamburului potrivit este important sa aveti in vedere caracteristicile anterior amintite. Similar cu aceste consumabile enumerate anterior, si pentru inelele de perie caracteristici precum diametrele interioare si exterioare, grosimea inelului sau compozitia firelor sunt decisive in gasirea tipului de astfel de inel de perie de care aveti nevoie.

Stocul nostru de astfel de consumabile (Perii laterale – conice, Inele de perie) este consistent si depunem eforturi pentru a fi mereu aprovizionati cu oricare dintre aceste consumabile. In cazul in care produsul pe care clientii nostri doresc sa il achizitioneze la un moment dat nu se afla in stoc, oferim garantia faptului ca in timpul cel mai scurt de la plasarea comenzii produsul dorit va fi livrat catre clienti. Suntem mereu prompti in solutionarea cerintelor clientilor pentru ca dorim sa oferim un sprijin de incredere oricarui partener.

Avand o oferta foarte diversificata si numeroasa de consumabile (Perii laterale – conice, Inele de perie) pentru utilaje de curatenie si maturatoare stradale, suntem mereu la dispozitia clientilor nostri pentru consultanta inaintea vanzarii, pentru gasirea celor mai bune tipuri de astfel de consumabile, dar si ulterior daca clientii au nevoie de asistenta. CONVAR IMEX SRL doreste sa stabileasca parteneriate pe termen lung si bazate pe incredere si implicare totala. Indrazniti sa ne contactati si sa beneficiati de cele mai bune consumabile pentru utilaje de curatenie din cate exista pe piata de astfel de produse din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *