Curs macaragii – traineri de exceptie

Acest curs macaragii de la SC Calificari Deserventi SRL dureaza 16 saptamani iar taxele de scolarizare sunt competitive. In urma acestui curs veti obtine certificatul de calificare profesionala in meseria de macaragiu, autorizatia si talonul ISCIR. Cursurile noastre sunt autorizate ceea ce implicit confera incredere posibililor cursanti ca vor reusi sa obtina o diploma valida pe care o pot valorifica dupa aceea.

Pentru orice informatii suplimentare aici nu ezitati sa ne contactati pentru ca un operator tehnic va raspunde prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra. Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa obtina o autorizatie de macaragiu si sa-si gaseasca un job in acest sens. In urma specializarii practice, veti deprinde competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a macaralelor.

Macaragiul este persoana instruita si autorizata sa manevreze macarale, indiferent de tipul si destinatia acestora.Chiar daca la prima vedere pare usor, nu este deloc asa, deoarece este vorba despre o activitate complexa, ce depinde de foarte multi factori cum ar fi : modelul macaralei, tipul si categoria marfurilor transportate, calitatea si eficienta transportului si multe altele.

De asemenea, acesta trebuie sa aplice normele de protectie a muncii, normelor PSI si de protectie a mediului inconjurator precum si a prescriptiilor tehnice ISCIR. In urma acestui curs veti dobandi competente specifice si veti putea efectua toate operatiunile de incarcare, transport si descarcare cu precizie si indemanare si veti putea indentifica cu usurinta orice defecte aparute la utilaje si instalatii.

Curs macaragii- sustine o profesie de baza

In cadrul acestui curs macaragii veti primi suportul de curs si veti avea si stagii de pregatire practica, ceea ce va va ajuta sa implementati cunostintele obtinute in viata reala. In acesta perioada va trebui sa invatati lucruri deosebit de utile care o sa va ajute in meseria de macaragiu.

Va trebui sa cunoasteti indeaproape toate elementelor componente ale macaralei, precum si caracteristicilor specifice profesiei, dar si manevrele necesare pentru a realiza operatiile corect. Dati dovada de profersionalism si seriozitate pentru ca doar asa veti putea fi apreciat la adevarata valoare, in timp ce desfasurati activitatea de macaragiu.

Curs macaragii – adevarati profesionisti

Oricand aveti nevoie de un curs macaragii nu ezitati sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil. Prin programele de formare profesionala organizate de noi, incercam mereu sa aducem un plus de valoare participantilor si sa creem profesionisti pe piata muncii, pentru ca avem nevoie de oameni care doresc sa se implice activ in aceste meserii.

Noi am pus intotdeauna accentul pe calitate si am urmarit dezvoltarea personala a cursantului in cadrul meseriei pe care o practica.Toti cei care au absolvit cursuri la noi au fost pregatiti in mod corespunzator pentru a putea profesa cu incredere meseriile pentru care au urmat cursurile de calificare, ceea ce nu poate decat sa ne bucure enorm si sa ne dea sperante si pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *