Cum alegem manusile de unica folosinta potrivite?

Manusile de unica folosinta sunt un accesoriu indispensabil in multe domenii de activitate. Incepand de la domeniul medical, continuand cu domeniul alimentar si pana la diferite domenii industriale, manusile de unica folosinta sunt absolut necesare. In acelasi timp, pe piata acestor accesorii pentru protectie regasim diferite modele si variante de manusi unica folosinta.

Din acest motiv este important sa stim care sunt aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand dorim sa achizitionam astfel de manusi.

Tine cont de materialul din care sunt confectionate manusile

Un prim aspect asupra caruia trebuie sa ne aplecam in momentul in care avem nevoie de manusi de unica folosinta pentru domeniul in care activam este materialul din care sunt confectionate acestea.

Putem gasi astfel de manusi confectionate din latex, din nitril sau din vinil. In functie de materialul din care sunt confectionate manusile, acestea vor putea avea o anumita rezistenta la obiectele sau suprafetele cu care intra in contact. Prin urmare, vei putea folosi timp mai indelungat manusile fara ca acestea sa se uzeze sau sa se rupa.

Ai in vedere marimea manusilor de unica folosinta

Chiar daca sunt elastice si uneori pare ca manusile de unica folosinta se potrivesc pentru aproape orice marime a mainii, trebuie spus ca este important sa alegi marimea potrivita pentru mainile care urmeaza sa foloseasca manusile respective. Manusa nu trebuie sa fie nici prea larga, in acest caz existand riscul de a nu putea controla sau folosi instrumentele necesare atunci cand mana este protejata de manusa.

In acelasi timp, manusile nu trebuie sa fie nici prea stramte, in acest caz existand riscul ca manusile sa se rupa la prima folosire, chiar si fara a exista vreun obiect contondent cu care manusile sa intre in contact. Pentru a alege marimea potrivita, este recomandat sa incerci mai multe variante de marimi pentru astfel de manusi unica folosinta si ulterior sa pastrezi marimea respectiva.

Achizitioneaza seturi de manusi de unica folosinta

Datorita faptului ca manusile de unica folosinta sunt schimbate frecvent, de foarte multe ori este mult mai avantajos sa cumperi seturi cu un numar mare de astfel de manusi. In loc sa cumperi doar cateva manusi intr-un set si apoi sa cumperi din nou cand acel set s-a terminat, poti sa ai in vedere sa apelezi la un furnizor care sa puna la dispozitie seturi mari de manusi de unica folosinta.

In acest mod vei putea face inclusiv o economie din punct de vedere al costurilor, dar in acelasi timp vei avea la dispozitie manusile de care ai nevoie pentru diferite sarcini.

Adreseaza-te unui furnizor de astfel de echipamente de protectie

Nu in ultimul rand se recomanda ca atunci cand vrei sa achizitionezi manusi unica folosinta sa apelezi la serviciile unui furnizor care pune la dispozitie diferite variante de astfel de manusi.

Este cea mai la indemana varianta atat din perspectiva varietatii de modele, cat si din perspectiva costurilor cu manusile de unica folosinta. Pentru o oferta variata de manusi de unica folosinta poti accesa www.luckystore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *