Adaugati viata decorului casei folosind flori

Tocmai am sarbatorit Ziua Internationala a Femeii si cu totii stim ca exista atat de multe semnificatii importante atasate acestei date. Una dintre ele este aceea de a exprima puterea si sensibilitatea feminina, de a arata ca femeile pot fi orice isi doresc si de ale incuraja in acest sens.

Cu totii suntem de acord cu atentia pe care o au femeile la detalii, la felul in care aranjeaza lucrurile prin casa, dar mai ales la decorarea spatiilor cu flori. In continuare va vom prezenta cateva sugestii despre cum ati putea sa va inveseliti incaperile si de a adauga viata decorului casei dvs.

1. Atingeri de culoare si aroma

Decorarea cu flori este o adevarata arta. Acest lucru necesita o sensibilitate si un bun gust care de multe ori depasesc cu mult ceea ce ne invata mini-cursurile sau articolele despre decorare. Aranjamentele cu flori albe completeaza foarte bine compozitiile. Poate aveti impresia ca acestea trec neobservate, insa de cele mai multe ori, se intampla exact invers. Aranjamentele cu flori albe ajuta la evidentierea frumusetii decoratiunii generale oferind un mare sprijin florilor colorate din jurul lor.

Partea pozitiva a acestui ornament este ca poate transforma rapid casa ori de cate ori se doreste. Desigur, culorile aranjamentelor nu trebuie sa se potriveasca 100% cu decorul. De altfel, ele pot fi elementul special care completeaza un nou mix cromatic propus pentru loc, trezind noi impresii in mintea observatorilor.

Acum sa vorbim despre aromele care influenteaza mediul si modul in care oamenii le percep. Gandindu-ne mai ales la femei, va putem sugera parfumurile de trandafiri, simbol al femininului sacru, foarte moale si delicat. Mirosul placut al unei flori va va da o stare de bine si va ajuta la obtinerea linistei interioare.

Pe langa trandafiri, mai sunt si alte flori care au parfum si care pot face parte din decoratiunile interioare cum ar fi: violeta, crinul, iasomia, gardenia, musetelul, iasomia sau garoafa.floraria online va ofera cele mai bune servicii de livrare flori in Chisinau si va pune la dispozitie o paleta larga de flori in zeci de nuante, cu sau fara parfum, cu care sa va decorati locuinta in modul dorit.

2. Puncte focale dinamice

Amintiti-va ca multe flori pot fi cultivate acasa – asa cum este cazul floarei norocului, begoniei si florii de mai. Asta inseamna ca decorul nu va fi unul efemer, ci va ramane mult timp in decorul locuintei. Acestea vor creste, vor incolti noi ramuri, frunze si flori si va veti bucura de ele o lunga perioada de timp. Partea si mai buna este ca decorul casei va fi dinamic, adica se va schimba din cand in cand, oferind un nou scenariu.

3. Influentarea aspectului energetic

Florile pot mai mult decat sa umple casa cu parfum, ne pot schimba starea de spirit si ne pot face mai fericiti in viata de zi cu zi. Da, decoratiunile camerelor in care locuim au acest mare potential de a ne imbunatati sanatatea, incepand cu latura psihologica.Dar ceea, ce invata expertii in armonizare este ca acest lucru este cauzat de ceva care depaseste perceptia noastra vizuala, acel lucru fiind energia.

Mediile bine echilibrate din punct de vedere energetic transmit cele mai bune senzatii si contribuie la sanatatea rezidentilor lor. Un simplu colt de casa, candva ostil si plictisitor, poate ajunge sa devina refugiul perfect pentru ca oamenii sa-si reinnoiasca energiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *