Baie moderna intr-un spatiu mic? Un instalator sanitar profesionist te va ajuta cu proiectul de amenajare

Avand deja experienta in amenajare bailor – proiecte de amenajare de la zero sau proiecte de renovare – un instalator Bucuresti specializat in lucrari sanitare poate recomanda inclusiv materialele si cromatica potrivita, in acord cu cerintele de proiect si preferintele tale.

Maniera in care sunt amenajate baile moderne ar putea fi descrise astfel: incaperea isi mentine functia de baza, insa devine si spatiu dedicat relaxarii. Asadar, daca ai decis sa te ocupi de renovare, asigura-te ca alegi elemente de amenajare durabile, in culorile pe care le preferi, si nu cele care sunt in tendinte.

Amenajarea baii – planul incepe de la dimensiunea incaperii

Dimensiunile baii sunt punctul de plecare pentru alegerea obiectelor sanitare, pieselor de mobilier specifice salilor de baie, precum si a celor decorative, care ar putea aglomera inutil un spatiu deja limitat. Ai adunat idei din reviste si de pe site-uri, dar ai nevoie de indrumarea unui specialist. Ita ce recomanda LikInstall – instalator Bucuresti si Ilfov:

  •  Alegerea obiectelor sanitare

Optiunile din magazinele de profil, online si fizice, sunt nelimitate. Insa daca vrei sa bifezi toate criteriile: calitate, utilizarea inteligenta a spatiului, design si utilitate – un instalator va fi de mare ajutor.

Fiecare obiect sanitar trebuie sa completeze armonios sala de baie – opteaza pentru un spatiu de depozitare care poate fi amplasat sub chiuveta si vei economisi spatiu. Totusi, chiuveta poate fi chiar si un intr-un design pretios, atipic, intr-o culoare neobisnuita (negru, auriu, cu insertii), daca urmaresti crearea unei bai moderne, cu o nota de lux.

  • Cabina de dus sau cada?

Prioritare sunt dorintele tale: cum te relaxezi cel mai bine? Daca raspunsul este o cada, atunci poti integra una si intr-o baie de dimensiuni mici, urmand sa maresti spatiul, vizual vorbind, prin artificii diverse – lumina, culorile pentru care optezi.

Daca te consideri o persoana practica si preferi sa faci dusuri revigorante, rapid, cabina de dus este optiunea potrivita tie.Luk Install – instalator Bucuresti si Ilfov te va ajuta sa montezi cada sau cabina de dus in mod profesionist.

  • Cu ce stil decorativ rezonezi?

Elementele actuale de amenajare si decor sunt potrivite stilurilor decorative diverse, astfel ca tu le poti mixa pentru a crea un spatiu cu influentele care iti plac: stilul minimalist, stilul contemporan, modern etc.

  • Ce schema cromatica vei urma?

In cazul bailor de dimensiuni reduse, o baie moderna poate fi realizata si cu tonuri deschise, neutre, care au capacitatea de a da impresia unui spatiu mai mare. Cu toate acestea, poti opta si pentru accente de culori puternice, daca asa iti doresti sa arate decorul final.

  • Selectarea materialului pardoselii (gresie, faianta)

Pardoseala baii trebuie sa fie placuta vizual, asa ca opteaza pentru gresie sau faianta intr-o culoare sau imprimeu potrivite cu nuantele utilizate in restul baii. O baie amenajata cu gresie sau faianta, ori alt material destinat amenajarii salilor de baie se va intretine usor si se va mentine curata pentru mai mult timp.

In final, obiectele decorative trebuie sa fie si utile: de la asigurarea unui spatiu de depozitare, la desemnarea unei zone dedicate produselor de ingrijire pe care le folosesti, suportul pentru periuta de dinti si savoniera si pana la covoarele de baie, peria de curatare a vasului de toaleta. Cand simti nevoia sa mai adaugi un element, orienteaza-te catre plante si cutii de depozitare, care isi vor dovedi si utilizatea, alaturi de functia estetica.

Ce iti va propune un instalator Bucuresti expert in proiecte de amenajare?

In medie, lucrarile de renovare sunt realizate la 10-15 ani, asa ca este esential sa te asiguri ca spatiul in care pasesti prima data dimineata sa fie unul placut, in care sa te simti confortabil.Planul de renovare sau amenajare nu ar trebui sa reprezinta un motiv de ingrijorare, ci mai degraba, ar trebui sa te entuziasmeze, stiind ca rezultatul te va multumi si vei putea sa te bucuri de momente relaxante, in timp ce ai grija de tine.

Beneficiind de consultanta si expertiza unui instalator autorizat, vei face alegerile corecte, incadrandu-te in bugetul alocat si dimensiunile spatiului. Oricare ar fi cerintele proiectului, vei primi sfaturi pentru fiecare etapa. Cat despre durata lucrarilor, vei primi estimarea realizata de un instalator Bucuresti specializat, pentru a te bucura cat mai repede de baia ta moderna.


CONTACT LUK INSTALL – INSTALATOR BUCUREȘTI & ILFOV

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro

Website – www.lukinstall.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *