Care sunt avantajele utilizarii unui pop up spider?

Te gandesti sa adaugi un pop up spider in la campania ta publicitara, dar nu esti sigur daca acest sistem de expunere este cea mai buna alegere pentru tine?Multi oameni ezita sa faca o alegere din teama de a nu opta gresit si din teama de a irosi banii, care pot fi folositi in scop publicitar.Pop up spider-ul ofera de fapt o serie de beneficii de care aproape toate companiile pot profita. In lista de mai jos, iti prezentam principalele avantaje pentru folosirea unui astfel de sistem de expunere:

Eficient

Este dovedit in nenumarate cazuri de-a lungul timpului ca un pop up spider bine conceput este un mijloc foarte eficient de publicitate. Pentru ca semnele, marcajele sau indicatoarele sunt aproape naturale in viata de zi cu zi, un pop up spider reprezinta un mijloc deosebit de bun de a transmite mesajul tau publicitar catre publicul tinta.

De asemenea, cand dimensiunile, formele si calitatea se imbina cu principii de design care atrag atentia prin culori si forme de marketing, precum grafica, logo, culori sau font al textului specifice companiei, poti fi sigur ca toti cei care vor avea contact vizual cu un pop up spider iti vor sta la dispozitie pentru a le da mai multe informatii.

Ieftin

Pretul unui pop up spider este relativ mic comparativ cu alte sisteme de expunere si afisare si cu mult mai ieftin decat alte tehnici de publicitate precum aparitia la TV, la radio si mult mai eficient decat aparitia in ziar sau impartirea de fluturasi.Din aceste motive sistemul de expunere pop up spider este o alegere excelenta pentru companiile care doresc sa adauge in setul lor secret de arme publicitare un articol ieftin si cu o durata lunga de viata.

Daca esti in cautare de servicii de print publicitar tine cont ca nu trebuie sa sacrifici calitatea unei structuri a pop up spider-ului pentru calitatea graficii. Daca alegi sa apelezi la eXpoPrint.ro, vei beneficia atat de o structura solida, pe care o poti folosi mult timp si, in acelasi timp, de o grafica ireprosabila, culori indraznete si vibrante, iar imaginile si textul vor fi vizibile atat de la apropiere, cat si de la departare.

Material print interschimbabil

In prezent exista posibilitatea de a achizitiona un pop up spider ca articol publicitar complet, insa eXpoPrint Media iti ofera posibilitatatea de a achizitiona separat doar print-ul. In acest fel, fie la un moment dat poti schimba printul deteriorat in timp doar achzitionand partial sistemul de expunere sau poti cumpara mai multe printuri pe care le poti folosi pe pop up spider la evenimente cu tematici diferite sau in alte campanii publicitare.

Acest avantaj nu este singurul! Beneficiand de o singura structura poti folosi mai multe printuri ceea ce iti permite sa economisesti bani si sa nu investesti din nou in intreg sistemul, avand la dispozitie avantajul a mai multe grafice dupa cum iti este necesar.In concluzie, un singur pop up spider poate fi suficient pentru satisfacerea nevoilor de publicitate ale companiei tale.

Publicitate repetitiva in acelasi buget

Daca inca stai sa pui in balanta argumentele pentru care sa achiztionezi sau nu un pup up spider, trebuie sa iei in considerare ca utilizarea acestuia contribuie constant si repetitiv de fiecare data cand sunt vazute de catre public.

Daca optezi sa aplasezi un pup up spider intr-o zona cu trafic mare, mesajul tau publicitar poate ajunge chiar de mai multe ori la acelasi client si, bineinteles, la mai multe persoanele. Totodata, aplasarea unui astfel de sistem de expunere in aer liber poate functiona eficient la consolidarea brandingului companiei si chiar la influentarea potentialilor clienti.

Reutilizabil

Daca vei fi mai atent, vei observa cat de des este utilizat pop up spider-ul in diferite circumstante si vei ajunge la concluzia ca o multime de companii sponsorizeaza diferite evenimente mai mici sau mai mari, iar un pop up spider este grozav de utilizat atat in cadrul expozitiilor sau targurilor, cat si in cadrul evenimentelor private sau publice in cerc restrans.

Aceasta reutilizare a unui pop up spider in cadrul a diferite evenimente se datoreaza faptului ca sunt portabile, sunt versatile, usor de montat si demontat, precum si de transportat. Din acest motiv se si numesc “pop up” pentru ca din varianta lor demontata, se transforma intr-o clipa intr-un impresionant articol publicitar.

De asemenea, demontarea este rapida, fara sa fie nevoie de o echipa de oameni specializati in asta, iar depozitarea este facila pentru ca ocupa spatiu redus si de regula la comanda de pop up spider beneficiezi de o geanta de transport cu roti solida pentru a proteja sistemul.

Acest lucru se datorează faptului că sunt destul de portabile și nu au costuri ascunse sau recurente odată ce au fost create – pur și simplu împachetați-l la sfârșitul evenimentului, depozitați-l într-un dulap undeva și scoateți-l la următoarea participare un eveniment.

Directionat catre public

Indiferent daca mesajul tau imprimat pe pop up spider este afisat in cadrul unei expozitii comerciale, la un eveniment pe care il sponsorizezi sau in afara locului in care se desfasoara o activitate specifica, poti fi sigur ca orice persoana care intra in contact vizual cu acest tip de sistem de expunere poate deveni clientul tau si ca bugetul alocat campaniilor de promovare nu va fi irosit.

Dupa cum poti vedea, exista o serie de beneficii si daca esti interesat sa profiti de aceste avantaje ale unui pop up spider, viziteaza site-ul companiei eXpoPrint Media, una dintre cele mai experimentate companii producatoare, importatoare si distribuitoare de sisteme de expunere si afisare de pe piata din Romania, si gaseste modelul tau preferat. Cautand printre produsele prezentate pe expoprint.ro vei putea afla mai multe detalii despre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *