Ce camasi dama se poarta in 2020

Daca sunteti mare fane ale camasilor si sunteti in cautarea unor noi astfel de piese in tendinte, trebuie sa stiti ca anul acesta, locul camasilor clasice si simpla, cu aer masculin, a fost inlocuit predominant de camasi dama conturate printr-o croiala cat se poate de feminina.Astfel, accentul cade asupra detaliilor (volane, imprimeuri, umeri bufanti, dantela etc.),iar camasa clasica se transforma intr-o adevarata piesa de rezistenta.Daca si tu iubesti camasile si esti in cautarea unor modele camasi dama elegante, hai sa afli unde le poti gasi si cat costa.

Ce camasi dama se poarta in 2020 si cat sunt de scumpe

 

Vom incepe prin a-ti spune ca, pe cat sunt de deosebite aceste bluze si camasi dama, aceste modele raman in esenta camasi dama ieftine. Poti gasi camasi dama office si camasi dama elegante de seara la un pret foarte accesibil, sub target-ul de 80 lei. Nu suna bine?In timp ce astfel de camasi au o valoare chiar si dubla, la Nouamoda.com sunt selectionate cu atentie cele mai deosebite modele care se comercializeaza la preturi fabuloase.Astfel, nu trebuie sa investesti in afara bugetului tau pentru a-ti permite camasi dama elegante ieftine si ideale pentru orice ocazie.

Printre cele mai populare detalii ale acestora putem aminti camasile cu umeri bufanti, acele camasi care reusesc sa contureze forma corpului cu un detaliu unicat si extrem de feminin.Nu lipsesc nici volanasele, amplasate intr-un loc sau altul fie in anumite puncte cheie ale camasilor, oferind astfel volum bluzei, cat si un detaliu romantic care sa scoata tinuta din anonimat.

Imprimeurile de altfel sunt foarte diverse si moderne, avand in centru imprimeurile simpla, pe cele florale, animal print, dungile sau bulinele.Nuantele favorite sunt cele deschise la culoare, care nu permit absorbtia razelor de soare si care ii vor permite corpului sa fie aerisit si confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *