Ce sunt maturile magnetice si cum stii daca ai nevoie de ele?

Exista foarte multe situatii in care maturile magnetice sunt instrumentele ideale, doar ca nu toti oamenii stiu de existenta lor. Aceste dispozitive arata la prima vedere ca niste maturi obisnuite, doar ca principiul pe care se bazeaza functionarea lor este putin diferit de cel al maturilor traditionale, motiv pentru care cele magnetice sunt instrumentele perfecte in domeniul industrial.

Motivul principal pentru care oamenii aleg sa investeasca in maturi magnetice este pentru a obtine un nivel ridicat de siguranta, atat pentru ei insisi, cat si pentru cei din jur. Animalele, copiii chiar si adultii care nu sunt atenti, se pot rani din cauza materialelor uitate pe jos.Asadar mentinerea unui spatiu curat este esentiala pentru siguranta persoanelor

In ce situatii vor putea beneficia oamenii de pe urma unor maturi magnetice?

Unul din locurile din care maturile magnetice n-ar trebui niciodata sa lipseasca este santierul, deoarece aici se intalnesc foarte multe deseuri metalice rezultate din constructie. Factori precum atentia scazuta sau lipsa organizarii pot duce la foarte multa dezordine pe santierul respectiv, ceea ce va pune in pericol eficienta si productivitatea celor prezenti.

In astfel de situatii, matura magnetica este folosita pentru a curata in timp util materialele de constructie, astfel incat membrii echipei sa se poata intoarce la lucru. In lipsa maturii, ei n-ar fi avut de ales decat sa ridice toate obiectele in mod manual, ceea ce-ar fi dus automat la pierderea timpului, care ar fi putut fi folosit pentru a avansa proiectul.

Bineinteles, nu doar cei care lucreaza in constructii vor putea beneficia de pe urma unei maturi magnetice, ci si cei din industriile constructoare de masini si utilaje, unde rezulta foarte mult material metalic (span) in urma proceselor de fabricatie ale echipamentelor. Un alt sector este cel al service-urilor auto.

Care sunt factorii pe care oamenii trebuie sa-i ia in calcul inainte de a cumpara produsul?

Cel mai important lucru pe care oamenii trebuie sa-l stie inainte de a cumpara o matura magnetica este ca aceste dispozitive sunt mult mai puternice decat echivalentul lor traditional. Printre caracteristicile specifice maturilor magnetice se numara sarcina pentru eliberare rapida, rezistenta la coroziune, manerul reglabil si anvelopele groase din cauciuc solid.

Intrucat nevoile oamenilor sunt diferite, nu toate maturile magnetice sunt create avand aceeasi dimensiune. In schimb, exista modele de 46 de centimetri, potrivite pentru spatiile limitate, dar si de 61, 76 si chiar si de 91 de centrimetri.

Ultimul exemplu este ideal pentru suprafetele intinse, intrucat matura magnetica (poate fi gasita pe www.supermagneti.ro) va avea posibilitatea sa adune un numar mult mai mare de obiecte in acelasi timp, ceea ce inseamna ca intregul proces de curatenie se va finaliza in timp util.In final, pentru a sprijini eficienta si productivitatea angajatilor si pentru a le oferi siguranta acestora , maturile magnetice nu trebuie sa lipseasca din afacerile mai sus indicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *