Clinica stomatologica pentru tratamente profesionale si moderne

Dintii sunt singurul organ al corpului uman care nu se poate autovindeca, asa ca orice defectiune sau distrugere necesita ajutorul unui stomatolog de la o clinica stomatologica. Din pacate, unii continua sa se teama de stomatologi si amana vizita la nesfarsit. Si dintele problematic continua sa se deterioreze imperceptibil.

Daca planuiesti o vizita la clinica stomatologica pentru refacerea dintelui problema, vei avea un motiv grozav sa fii mandru de tine. Limba va explora suprafata neteda a noii restaurari unde a existat recent o gaura in care mancarea intra si marginile ascutite zgariau incomod limba.

Cum sa te pregatesti pentru un tratament stomatologic

Daca nu iti faci o programare la medic pentru ca nu ai timp. Desigur, fiecare locuitor al unei metropole are multe sarcini zilnice. Si pentru a profita la maximum, este important sa decizi cat timp poate dura un consult la stomatolog, curatarea profesionala a dintilor si tratamentul ulterior. Aceste intrebari pot fi clarificate telefonic cu reprezentantul clinicii stomatologice, inainte de a merge la consult.

Daca amani sa mergi la dentist pentru ca iti este frica. Pentru inceput, aminteste-ti cand te-ai intalnit ultima data cu un dentist si ce anume nu ti-a placut? Cand a fost inconfortabil? Inregistreaza aceste informatii, astfel incat sa le poti discuta cu medicul tau inainte de tratament.

Clinica stomatologica Dental Elite dispune de aparatura de ultima generatie, de profesionalism si tratamente moderne. De aceea, nu ar trebui sa mai amani consultatia la clinica stomatologica. Dupa cum spune si proverbul „Daca nu exista dorinta, apar 1000 de scuze; daca exista o dorinta, raiul iti va oferi 1000 de oportunitati!” Gandeste-te ce rezultat ai vrea sa obtii? Discuta fiecare element cu medicul tau inainte de tratament.

Ce sa cauti atunci cand alegi o clinica stomatologica?

Tratamentul stomatologic ar trebui sa fie confortabil. Afla ce tipuri de anestezie se folosesc in clinica stomatologica, ce fac medicii daca un pacient are un prag de durere scazut. Daca este necesara o examinare cu raze X pentru a determina starea tesuturilor dure ale dintilor si a osului din jur. Cea mai informativa astazi este o imagine 3D, sau tomografia computerizata, care demonstreaza detaliile structurii dintilor cu o precizie de 0,1 mm.

In prezent, in medicina a inceput epoca asa-numitei medicine bazate pe dovezi, ceea ce inseamna ca numai acele metode de tratament care au demonstrat si dovedit un procent ridicat de succes sunt permise pentru utilizare.

O conditie prealabila pentru umplerea dintilor este utilizarea unui baraj de cauciuc care este fixat pe dinte cu un inel. Acest lucru permite izolarea dintelui de saliva, iar membrana mucoasa a gingiilor si a obrajilor va fi protejata de solutii puternice.

Restaurarea partii pierdute a dintelui poate fi efectuata printr-o metoda directa – plasarea unei obturatii direct in gura pacientului, sau indirect prin intermediul unei fatete, onlay, semicoroana sau coroana.

Fatetele, onlay-urile si semi-coroanele permit obtinerea de performante functionale si estetice ridicate cu conservarea maxima a tesuturilor ramase, de exemplu, fara a slefui intregul dinte, ci doar o parte a acestuia. La clinica stomatologica Dental Elite poti afla cat de blande sunt metodele de tratament dentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *