Cum inveti rapid copilul sa faca la olita? Cu o olita pentru copii de la Kidiko.ro!

Sa inveti copilul sa faca la olita pare o raza de soare dupa ani de schimbat scutece dupa scutece. Cu toate acestea, este important ca atunci cand alegi olita ideala pentru copilul sau, sa alegi una care sa nu va ingreuneze experienta nici tie, nici celui mic. Din acest motiv, astazi dorim sa va vorbim despre gama de olite pentru copii din selectia Kidiko.ro, magazinul nostru preferat pentru copii si parinti isteti.

Modele de olite pentru bebe online pe Kidiko.ro

Asadar, in cadrul acestui articol ne dorim sa va enumeram calitatile pe care trebuie sa le aiba olita ideala pentru a va ajuta si pe voi, parintii, si pe cel mic, sa aveti o experienta cat mai placuta si lipsita de evenimente nedorite. Toate modelele de olite pentru copii descrise mai jos sunt disponibile pe Kidiko.ro.

Scaun si olita 2 in 1

O olita care functioneaza doar pe post de olita s-ar putea sa nu fie foarte practica pentru un copil un pic mai activ. Din acest motiv, indiferent de caracterul copilului, cel mai indicat este sa optati pentru o olita care are si scaun implementat. Acest lucru aduce un plus de confort, stabilitate si siguranta.

Olita cu spatar inalt

Niciodata nu e prea devreme sa discutam despre pozitia corecta a spatelui, cu atat mai mult cu cat copilul este in crestere si dezvoltare. Cel mic are nevoie sa adopte pozitia corecta a spatelui chiar si cand sta pe olita. Din acest motiv, un spatar inalt prezent la olita ii poate oferi suportul de care are nevoie pentru a avea pozitia spatelui corecta.

Olita tip WC

La varste atat de fragede, corpul trebuie sustinut, in special atunci cand exista posibilitatea ca cel mic sa adoarma pe olita Cum acest lucru se intampla des, este bine-venita o olita tip WC. Aceasta prezinta nu numai spatarul inalt mai sus mentionat, ci si un suport pentru brate si maini. Nu uitati faptul ca cel mic este in crestere si daca se obisnuieste sa stea intr-o pozitie incorecta, organismul lui nu se va dezvolta corect.

Olita tip reductor pentru WC

Oferirea unui spatiu larg la picioare este importanta din doua puncte de vedere: cel al comoditatii si cel a sigurantei. Un spatiu mic pentru picioare inseamna libertate de miscare redusa, adica incomoditate. Un copil care nu sta comod pe olita ar putea dezvolta probleme de digestie. De aceea, este o idee buna sa il obisnuiesti rapid cu un reductor pentru WC, care ii lasa foarte mult spatiu pentru picioare.

Olita ergonomica cu margini rotunjiteCopilul va incerca, atunci cand se va ridica in picioare, sa se prinda de marginile olitei. Din acest motiv, un alt criteriu extrem de important de luat in calcul atunci cand alegeti olita ideala, este ca marginile acesteia sa fie rotunjite, ca sa fie evitate posibile raniri la nivelul mainilor copilului. Totodata, aveti grija ca, in rotunjimea lor, aceste margini sa nu fie prea groase. Copilul trebuie sa se poata prinde de ele cu usurinta atunci cand se ridica in picioare. Daca nu se prinde cum trebuie de manere, se poate ca cel mic sa nu aiba toata stabilitatea de care are nevoie la ridicare.

Olite cu sistem de curatare inteligent

Ideal pentru olite este sa fie confectionate dintr-un material fin, lucios, care sa permita curatarea usoara. Daca materialul olitei are denivelari sau pori, mirosul poate fi retinut in textura olitei, iar curatarea va fi cu mult mai grea, daca nu chiar imposibila. Din acest motiv, din punct de vedere igienic, trebuie sa aveti mare grija la materialul din care este confectionata – trebuie sa fie cand mai lucios posibil. Acest tip de material se curata usor sub un jet de apa si se usuca la fel de usor cu o carpa.

Toate olitele pentru bebe disponibile pe Kidiko.ro sunt antiderapante!

Foarte important pentru orice tip de accesoriu pentru copii de pe care acestia s-ar putea ridica in picioare este sa fie antiderapant. Acest criteriu se aplica si in cazul olitei, pe care cel mic se va sprijini in dorinta de a se ridica. Daca olita nu prezinta benzi de cauciuc antiderapant sub ea, in momentul in care copilul se ridica si pune presiune pe ea, aceasta poate aluneca.

Acest lucru nu va provoca doar o neplacuta mizerie, ci si rani copilului, care se poate dezechilibra si lovi.De aceea, toate olitele pentru bebe disponibile pe Kidiko.ro sunt antiderapante. Cauti si alte produse si accesorii pentru copii si parinti? Hai pe Kidiko.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *