Descopera avantajele usilor antifoc automate

Oricine este in cautarea unor solutii cat mai eficiente pentru a se asigura in fata riscului la incendiu trebuie sa aiba in vedere posibilitatea de a apela la usi automate antifoc. Astfel de usi ofera numeroase avantaje pentru orice spatiu unde sunt montate. Indiferent daca vorbim despre spatii de locuit sau despre spatii comerciale, usile automate antifoc reprezinta o varianta extrem de eficienta pentru un plus de siguranta in fata unui eventual incediu.

Caracteristicile unei usi automate antifoc

O usa automata antifoc poate fi realizata din diferite materiale, precum otel, gips, cherestea sau din sticla multistrat. In functie de grosimea usilor, rezistenta la foc a acestora poate varia incepand de la 30 de minute si pana la 120 de minute, pentru cele mai rezistente modele.Cu cat timpul pana cand focul urmeaza a afecta spatiul respectiv este mai mare, cu atat sansele ca spatiul afectat de un eventual incediu sa poata fi salvat printr-o interventie rapida a pompierilor cresc.

Fiind vorba despre o usa automata antifoc, aceasta trebuie sa includa dispozitive automate de inchidere, un sistem de blocare si bolturi care impiedica deformarea la temperaturi foarte ridicate. Pe langa faptul ca usa trebuie sa fie rezistenta la foc, este obligatoriu ca ansamblul ce inseamna usi cu rezistenta la foc sa includa si un toc avand un sistem de sigilare la propagarea focului.

Sistemul de sigilare al tocurilor acestor usi automate antifoc poate fi realizat din diferite materiale, precum o banda adeziva care se extinde la anumite temperaturi, o garnitura ce impiedica trecerea fumului generat de foc sau din material de neopren weatherstripping.

O gama diversificata de usi automate antifoc

Fie ca iti doresti sa folosesti usi automate cu rezistenta la foc impreuna cu ferestre avand astfel de sticla cu rezistenta la foc, fie ca doar vrei sa beneficiezi de un plus de siguranta in privinta unor eventuale riscuri la incendiu, trebuie sa stii ca poti gasi diferite modele de astfel de usi in oferta celor de la Arcom Glass.

Acesta este un producator de renume de termopane cu rezistenta la foc, dar si de sticla cu rezistenta la foc. Cu o experienta de multi ani in domeniul produselor antifoc, Arcom Glass cauta mereu sa ofere clientilor sai produse de cea mai buna calitate si care sa le ofere acestora cea mai buna rezistenta la foc.

Prin urmare, intreaga gama de usi automate antifoc existenta in oferta Arcom Glass este de calitate superioara, cu o foarte mare durabilitate in timp si care ofera o etanseitate foarte eficienta pentru orice spatiu unde urmeaza sa montezi aceste modele de usi. Intreaga oferta de produse a celor de la Arcom Glass poate fi consultata pe site-ul firmei la adresa www.fireglass.ro.

Datorita echipei cu foarte mare experienta in produse antifoc si a produselor de cea mai buna calitate pe care le comercializeaza, firma Arcom Glass este acreditata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, acest aspect fiind o garantie pentru profesionalismul de care beneficiezi atunci cand alegi Arcom Glass pentru a achizitiona usi automate antifoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *