Epilare definitiva pentru o piele catifelata exact asa cum iti doresti

Pilozitatea la nivelul corpului este un lucru absolut firesc si natural. Doar ca din punct de vedere al aspectului estetic si din perspectiva igienei corporale, in ziua de astazi indepartarea pilozitatii in exces a devenit o moda si un lucru absolut normal. In consecinta nu este de mirare ca de-a lungul timpului au fost identificate un mare numar de optiuni pentru eliminarea parului nedorit din anumite zone ale corpului.

Daca pana in urma cu ceva decenii abordarea privind indepartarea pilozitatii nedorite era preponderent intalnita in randul femeilor, astazi si un numar important de barbati aleg sa apeleze la astfel de metode pentru a indeparta parul nedorit.

In situatia in care iti doresti sa te bucuri de o piele fina si catifelata pentru cat mai mult timp in urma epilarii, atunci trebuie sa iei in considerare tratamentele de epilare definitiva Ploiesti, tratamente oferite de saloanele si centrele de infrumusetare. Aceste tratemente inseamna mai multe avantaje comparativ cu celelalte metode prin care poate fi indepartata pilozitatea nedorita de la nivelul corpului.

Intra in lumea tratamentului de epilare definitiva

Prin tratamentele de epilare definitiva ne referim la acele tratamente estetice in cadrul carora sunt utilizate echipamente special concepute pentru a indeparta parul nedorit din anumite zone ale corpului, aceste echipamente folosind lumina intens pulsata sau IPL.

Aceasta lumina este de fapt o lumina laser care este captata de melanina firelor de par si transmisa mai apoi catre foliculii firelor de par. De aici rezulta transformarea luminii in caldura astfel incat intr-un final radacina firelor de par este distrusa si ulterior firele de par supuse acestui procedeu urmeaza sa cada.

Aceste tratamente de epilare definitiva Ploiesti sunt efectuate cu mare succes in cadrul centrelor de infrumusetare si a saloanelor profesionale. Rata de reusita ca urmare a primei sedinte pentru un astfel de tratament este de cca 30%. Aplicarea tratamentelor de epilare definitiva vizeaza intreg corpul, exceptie facand zonele din jurul ochilor, zona urechilor, dar si scalpul. De asemenea, pentru persoanele de sex masculin nu se foloseste lumina laser in zona intima.

Merita a fi subliniat faptul ca numarul total de sedinte in cazul epilarii definitive difera de la persoana la persoana, de la caz la caz. Acest lucru este influentat de culoarea si grosimea firelor de par, de culoarea tenului pielii, dar si daca clientul alege sa respecte cu strictete indicatiile personalului specializat in aplicarea acestor tratamente.

Epilare definitiva Ploiesti intr-un salon de infrumusetare

Daca ai incercat o multime de metode pentru indepartarea pilozitatii nedorite, insa rezultatele nu au fost satisfacatoare sau au fost de scurta durata, atunci poti avea in vedere sa urmezi un tratament de epilare definitiva Ploiesti intr-un salon de infrumusetare specializat in astfel de tratamente estetice.

In cadrul unui astfel de salon de infrumusetare vei avea parte de echipamente de ultima generatie, dar si de personal calificat si cu experienta in serviciile prestate.Pentru a beneficia de astfel de servicii la cele mai ridicate standarde de profesionalism si de calitate, alege Epil Point! Detalii suplimentare sunt disponibile pe epilpoint.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *