Implantul de par si cum poate contribui la imbunatatirea stimei de sine

Una dintre procedurile estetice tot mai frecvent folosite in ultimii ani este cea a implantului de par. In conditiile in care foarte multe persoane care se confrunta cu pierderea parului isi pierd increderea in sine si resimt o afectare a stimei de sine, implantul de par poate veni sa rezolve aceste aspecte. In ceea ce urmeaza vei gasi care sunt avantajele pentru care poti sa ai in vedere un tratament de implant de par, daca te confrunti cu calvitia.

Calvitia, o problema ce poate deveni una psihologica

Chiar daca calvitia este o manifestare de ordin fizic a organismului care conduce la pierderea partiala sau totala a parului din anumite zone ale scalpului, pentru anumite persoane aceasta situatie poate sa devina o problema psihologica odata cu trecerea timpului. In contextul in care anumite persoane sunt foarte interesate de un aspect estetic conform cu anumite standarde pe care acestia le considera importante, aparitia cheliei poate sa devina o sursa de stres majora.

Mai mult decat atat, astfel de persoane pot sa isi limiteze anumite interactiuni sociale si pot alege chiar sa iasa mai putin in public in contextul in care sunt nemultumiti de aspectul fizic al podoabei capilare. In timp pot dezvolta chiar anxietati si pot sa observe cum relatiile sociale le sunt afectate. De asemenea, daca stima de sine este afectata prin prisma problemei cauzate de aparitia cheliei, acest lucru se poate resimti inclusiv in celelalte aspecte la vietii profesionale sau personale.

In situatia in care esti una dintre persoanele care resimt faptul ca problema cheliei devine una de natura mentala si cauzeaza stres, poti sa iei in considerare optiunea transplantului de par. Poti cauta o clinica specializata unde sa primesti informatii privind aceasta procedura si informatii cu privire la implant de par pret.

Avantajele implantului de par

Implantul de par este in sine o procedura chirurgicala, dar nicidecum nu se poate compara cu o interventie chirurgicala clasica, unde pacientul are nevoie de foarte multe saptamani sau luni de recuperare. Mai ales in contextul noilor metode si tehnici, pacientii pot beneficia de proceduri minim invazive care inseamna o recuperare imediata.

Transplantul de par inseamna mai multe avantaje pentru pacientii care opteaza pentru aceasta procedura. Primul avantaj este dat de rezultatele permanente de care se vor putea bucura. In acest context pacientii isi vor regasi stima de sine afectata de calvitie. Un al doilea avantaj consta in absenta cicatricilor in cazul in care este folosita metoda FUE pentru implant de par. Datorita faptului ca sunt prelevate unitati foliculare, nu este nevoie de o taietura in zona scalpului.

Vindecarea rapida si disconfortul minim sunt alte aspecte care recomanda procedura implantului de par pentru a rezolva definitiv problema cheliei. Faptul ca poti beneficia de acest tratament estetic chiar in Romania este un alt beneficiu. In masura in care aceste avantaje te-au convins, poti cauta o clinica unde sa urmezi acest tratament si sa soliciti o oferta personalizata de implant de par pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *