Microfoane spion atunci cand vrei sa iei decizii clare

Ascultarea secreta a fost practicata din timpuri imemoriale. In vremea Imperiului Roman, spionii ascultau cu urechea conversatiile adversarilor, facandu-si drum in camerele palatului si in palatele imperiale.

Cu toate acestea, a devenit rapid clar ca doar urechile nu sunt suficiente. Una dintre primele metode de interceptare au fost canalele acustice speciale incorporate in pereti, care faceau posibila primirea de informatii chiar si din incaperi indepartate. Dintre dispozitivele disponibile pe piata, merita sa acorzi atentie gamei de microfoane spion pentru casa, birou, masina si portabile.

Microfoanele spion sunt dispozitive foarte sensibile care vor inregistra conversatii clare la o distanta de pana la cativa zeci m si soaptele pe o raza de cativa m. Amplificatorul de sunet incorporat garanteaza o buna calitate a auditiei, stabilizat suplimentar de un rezonator cu cuart sau radio standard.

Echipamentul functioneaza la o anumita frecventa. Datorita acestui fapt, utilizarea sa este protejata de detectarea de catre persoane neautorizate. Acest lucru faciliteaza foarte mult desfasurarea unei investigatii in siguranta. Dimensiunea redusa si bateria puternica, vor asigura performante eficiente pentru uz profesional sau privat.

Microfoane spion pentru masini

Un microfon spion poate fi necesar nu numai acasa sau la serviciu. Masina este, de asemenea, un loc in care sa iei in considerare ascultarea unui partener care calatoreste frecvent in calatorii de afaceri. In acest scop au fost dezvoltate microfoane spion GSM.

Datorita acestora, poti asculta cu usurinta toate conversatiile care au loc in interiorul vehiculului. Dispozitivul este deghizat ca un incarcator de masina USB conectat la bricheta. Echipamentul isi indeplineste si functia sa principala, nu numai ascultarea.

Dispozitivele GSM atrag energie din sistemul electric al vehiculului, rezultand un timp de functionare nelimitat. Avantajul acestor microfoane spion este o baterie de rezerva, care asigura continuitatea ascultarii pentru o perioada scurta de timp, in cazul unei deconectari bruste de la sursa de alimentare. Un microfon puternic si un aspect neremarcabil, fac ca acest instrument sa fie robust si fiabil.

Cel mai adesea, alti oameni sunt interesati de astfel de gadgeturi de spionaj si mijloace tehnice. Acestia sunt asa-numitii detectivi privati, sotii gelosi sau sotii gelosi, angajati ai agentiilor de aplicare a legii, concurenti activi ai oamenilor de afaceri etc.

In astfel de conditii, doar cateva fraze neglijente inregistrate pe echipamentele de spionaj pot cauza prejudicii ireparabile reputatiei sau afacerii unei persoane sau organizatii, impotriva careia sunt folosite astfel de instrumente de interceptare sau supraveghere video ascunsa.

Microfoane spion – Tipuri

Microfoanele spion de ghidare sunt unele dintre cele mai populare moduri de a asculta o conversatie de la distanta. Pentru implementarea acestei metode se folosesc microfoane spion gradient, parabolice si tubulare. Cele mai populare sunt microfoanele parabolice care iti permit sa asculti de la o distanta de pana la 100 de metri.

Pe langa ascultarea conversatiei, echipamentul inregistreaza simultan semnalul audio. Acest microfon are avantaje si dezavantaje. Principalul plus este ca nu trebuie sa te apropii de obiect, iar minusul este dimensiunea mare a echipamentului care necesita mascare.Microfoanele spion cu laser sunt dispozitive speciale care pot capta sunetul din geamurile ferestrelor.

Principalul avantaj al acestui echipament este raza de actiune, care este de pana la 500 de metri. Principiul de functionare al dispozitivului este ca un fascicul laser directionat pe geamul ferestrei citeste vibratiile, transformandu-le intr-un semnal audio. Acesta este un mod eficient si fiabil de interceptare telefonica la distanta mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *