Probioticele si importanta acestora pentru organism

Organismul are nevoie de o multime de elemente pentru a se mentine sanatos in vederea unui sistem imunitar care sa reziste la diferite bacterii si virusuri. O foarte mare atentie pentru a avea un sistem imunitar puternic trebuie sa fie acordata florei intestinale. Orice dezechilibru al florei intestinale poate sa conduca in timp la un sistem imunitar deficitar si la probleme de sanatate.

Pentru o flora intestinala echilibrata un rol foarte important il joaca probioticele. Acestea sunt microorganisme care pot fi consumate pentru a repara si pentru a mentine sanatatea florei intestinale.

Importanta probioticelor pentru sistemul imunitar

Probioticele sunt numite ca fiind bacterii bune ce se regasesc in organismul uman si care ajuta la asimilarea substantelor nutritive. In acelasi timp contribuie in lupta pentru prevenirea infectiilor si alcatuiesc flora care este benefica organismului. Rolul probioticelor este acela de a forma un filtru de protectie la nivel intestinal pentru a proteja impotriva microbilor care pot pune in pericol sanatatea sau echilibrul intestinal.

In acelasi timp vorbim despre bacterii benefice pentru facilitarea sintezei vitaminelor B1, B2, B6, B12, acid folic si biotina, dar si pentru detoxifierea organimsului de substante care pot fi nocive. Din nefericire probioticele sunt foarte sensibile la diferite elemente si alimente pe care le consumam frecvent.

Tocmai din acest motiv suplimentul de probiotice este o alegere recomandata pentru a sustine echilibrul florei intestinale si protejarea suplimentara impotriva altor probleme cauzate de o eventuala flora intestinala dezechilibrata.

Probioticele au un rol foarte important pentru a lupta cu infectiile, asigurarea unei digestii normale, combaterea sindromului de colon iritabil, sustinerea imunitatii, prevenirea infectiilor urinare sau chiar reducerea efectelor nocive ale consumului de antibiotice. Pe piata exista diferite variante de suplimente in categoria probioticelor. Unul dintre acestea este MegaSporeBiotic PLUS.

MegaSporeBiotic PLUS – Ce contine si care sunt beneficiile tratamentului?

Suplimentul alimentar care este destinat pentru a asigura organismului aportul necesar de probiotice contine Bacillus Licheniformis (cu rol in digestia proteinelor si in secretia de vitamine din complexul B), Bacillus Subtilis (are rol in secretia a peste 12 antibiotice naturale eficiente, a vitaminei K2 și a natokinazei), Bacillus Clausii (supliment eficient la actiunea antibioticelor si cu rol de modulator al imunitatii), Bacillus Coagulans (eficient pentru patologii precum Boala Crohn, rectocolita ulcerohemoragica si alte afectiuni digestive), dar si o multime de antioxidanti si carotenoizi precum Licopen, Astaxantina, Beta-caroten si Luteina.

Datorita faptului ca acest supliment alimentar este realizat pe baza de spori care au capacitatea de a produce antioxidanti la nivelul tractului digestiv si care pot supravietui complet in ceea ce inseamna pasajul gastric, vorbim despre proprietati mai eficiente comparativ cu alte probiotice clasice.

Aici vorbim despre faptul ca MegaSporeBiotic PLUS este un produs care are capacitatea de a supravietui digestiei pentru ca ulterior sa colonizeze flora intestinala cu astfel de bacterii benefice si sa supravietuiasca unei game diversificate de antibiotice.

Studiile efectuate in urma folosirii acestui probiotic demonstreaza eficienta sa in reducerea sindromului de colon iritabil, a colesterolului si trigliceridelor, dar si in sustinerea imunitatii.Pentru mai multe detalii despre MegaSporeBiotic PLUS si pentru achizitionarea acestui probiotic poti accesa megaspore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *