Tricouri de calitate pentru detasamentele de Pompieri

Fiecare pompier din fiecare detasament din tara trebuie sa se bucure de respectul nostru avand in vedere munca pe care o face si efortul pe care il depune de fiecare data cand trebuie sa intervina pentru situatii in care focul ameninta sa distruga bunuri materiale sau sa ia vieti omenesti.Avand in vedere conditiile in care pompierii lucreaza, uniforma acestora este foarte importanta si trebuie sa le asigure confortul atat atunci cand se afla in baza detasamentelor unde lucreaza, cat si atunci cand sunt intr-o interventie.

Una dintre piesele cele mai importante pentru uniformele pompierilor este tricoul, acesta fiind purtat direct pe piele. Tocmai de aceea este important sa ofere un confort cat mai ridicat. Cel mai bun raport calitate-pret in domeniul tricouri pompieri poate fi gasit in magazinul online Me Ai.

Ce ofera magazinul online Me Ai?

In cadrul acestui magazin online pot fi gasite o multime de modele de tricouri si embleme pentru toate institutiile aflate in subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI),iar acest lucru se datoreaza faptului ca toate produsele comercializate aici sunt realizate de societatea comerciala Aurocom SRL,aceasta avand un parteneriat cu MAI de mai bine de doi ani de zile pentru a furniza institutiilor MAI diverse produse din categoria confectii textile.

Astfel, atunci cand este accesat site-ul www.meai.ro pot fi gasite in oferta acestui magazin online tricouri pompier, tricouri Jandarmerie, tricouri Politie, dar si embleme pentru aceste institutii. Comanda pentru orice model de tricouri poate fi plasata direct pe site-ul acestui magazin online, alegand modelele de tricouri dorite, marimile pentru acestea, dar si numarul de tricouri.Astfel, nu este nimic mai simplu decat sa plasezi o comanda pentru orice model de tricouri necesare pentru uniformele pompierilor sau politistilor.

Alege calitatea tricourilor pentru pompieri

In categoria tricouri pompieri orice detasament de Pompieri din tara poate gasi aici doua modele de astfel de tricouri, si anume modelul de tricou in jurul gatului si modelul de tricou polo. Ambele tricouri sunt de culoare bleumarin si ambele sunt realizate in totalitate din bumbac datorita proprietatilor acestui material natural atunci cand este purtat direct pe piele, asa cum tricourile sunt purtate la uniforma de pompieri.

Modelul de tricou in jurul gatului este din material de tricot, iar in jurul gatului are o bentita din tricot patent. Epoletii sunt prinsi in zona umerilor cu ajutorul nasturilor.De cealalta parte, modelul de tricou polo pentru pompieri este din material de tricot pique si are o compozitie putin mai fibroasa decat modelul anterior prezentat Fiind compus din fata, spate si maneci, acest tricou polo pentru pompieri are croiala dreapta.

Tricourile polo se incheie in zona gatului cu ajutorul a trei nasturi, iar in zona umerilor sunt aplicati epoletii.Pentru a fi usor de identificat cei care poarta aceste tricouri pompier polo, pe spatele si pe fata tricourilor este imprimat textul „Pompierii”.

De asemenea, pe maneca stanga a fiecarui tricou urmeaza a fi lipite ecusoane reprezentative pentru detasamanetele de pompieri.Pentru a beneficia de tricouri pompier de cea mai buna calitate si de preturi exceptionale, oferta magazinului online Me Ai este cu siguranta alegerea cea mai potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *