Trotinetele McLaren – alegerea potrivita pentru copilul tau

Copiii au foarte multa energie si adora sa fie mai mereu in miscare. Pentru fiecare parinte este important sa gasesca acele activitati prin care copiii sa isi poata consuma energia, dar in acelasi timp sa le ofere posibilitatea de a se dezvolta armonios din punct de vedere fizic. Daca iti doresti sa oferi copilului tau sansa de a se bucura de miscare, de a-si dezvolta motricitatea si de a-si consuma energia intr-un mod sanatos, atunci poti sa ai in vedere o trotineta pentru copii.

Exista foarte multe modele si tipuri de astfel de trotinete disponibile pe piata de astfel de produse. Printre cele mai fiabile si apreciate sunt modelele de trotinete McLaren, disponibile si in Romania. Oricare dintre modelele acestui brand poate fi alegerea potrivita pentru copilul tau.

Caracteristicile trotinetelor McLaren

Daca nu te numeri printre pasionatii de automobilism si de autoturisme, s-ar putea ca numele McLaren sa nu iti spuna prea multe. McLaren este un brand foarte renumit in domeniul auto, avand o istorie indelungata.

Trotinetele McLaren sunt aprobate chiar de McLaren Automotive, avand licenta oficiala. Prin urmare vorbim despre trotinete cu un design deosebit si cu performante fantastice. Fiecare dintre aceste trotinete este echipata cu logo-ul McLaren.

Trotinetele McLaren sunt concepute pe baza unui sistem inclinat de directie, acest lucru oferind o echilibrare facila atunci cand cel mic se urca pe trotineta. In acelasi timp vorbim despre trotinete cu 3 roti, recomandate copiilor cu varsta intre 2 si 5 ani, acest aspect contribuind de asemenea la echilibru.

Manerele sunt realizate din cauciuc termorezistent si care sunt foarte moi la atingere. Astfel vorbim despre manere potrivite pentru manutele sensibile si fragile ale copiilor. Bara ghidului este din aluminiu si este ajustabila pe baza unui tub telescopic in 3 pozitii. Acest lucru garanteaza pentru controlul excelent asupra trotinetei.

Puntea acestor trotinete McLaren este din otel si are la baza un sistem de rulmenti din carbon. Aceste materiale asigura rezistenta si confort in acelasi timp pe durata plimbarilor. Pentru un plus de confort si de siguranta, invelisul pentru punte este realizat din material antiderapant. Rotile sunt inspirate din anumite modele care „incalta” masinile McLaren.

Acest aspect garanteaza pentru faptul ca rotile sunt rezistente si durabile, in acelasi timp asigurand amortizarea socurilor. Frana trotinetelor este lata si foarte eficienta pe roata din spate. Prin urmare trotineta se va opri foarte ferm odata ce frana este actionata.

Trotinete McLaren pentru copii de toate varstele

Daca toate aceste caracteristici te-au convins de faptul ca trotinetele McLaren sunt alegerea potrivita pentru copilul tau, trebuie sa stii ca poti gasi astfel de trotinete pentru copii de toate varstele. Modelul de trotineta McLaren McS01 este destinat pentru copiii cu varste de la 2 la 5 ani, modelul McS02 se adreseaza copiilor cu varste intre 6 si 9 ani, iar modelul McS03 este alegerea perfecta pentru copiii care au peste 9 ani.

Alege sa oferi copilului tau posibilitatea de a se bucura de trotinete fiabile, rezistente, confortabile si cu un design deosebit. Investe intr-una dintre aceste trotinete McLaren si cu siguranta copilul tau se va bucura de o astfel de trotineta.Poti gasi astfel de trotinete pe www.babyish.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *