Albirea dintilor – intre un trend la moda si o nevoie estetica

Ultimii ani a adus tot mai mult in atentia oamenilor aspectele legate de estetica. Daca acum ceva timp nu prea intra in discutie problema albului dintilor, recent tot mai multa lume pune foarte mare pret pe acest detaliu. Astfel se poate spune ca procedura de albire dentara oscileaza intre un trend care este prezent in societatea moderna si o nevoie estetica pentru anumiti pacienti.

Indiferent de care este motivul pentru care vrei sa beneficiezi de albirea dintilor Alexandria, este important sa te adresezi unei clinici stomatologice unde se efectueaza astfel de proceduri de estetica dentara.

Cauze care duc la pierderea albului natural al dintilor

Culoarea dintilor nu este de un alb perfect, insa atunci cand albul natural al dintilor isi pierde din culoare, acest lucru poate fi vizibil. Exista mai multe cauze pentru care acest lucru se intampla. Printre acestea putem aminti alimentatia si bauturile consumate frecvent.

Exista numeroase alimente si bauturi care pot contribui la pierderea albului natural al dintilor. Prin urmare, anumite alimente sau anumiti coloranti regasiti in diferite produse alimentare pot sa duca la pierderea culorii naturale a dintilor.

Fumatul si consumul frecvent de alcool pot contribui de asemenea la pierderea albului natural al dintilor. Desigur, la aceste cauze trebuie sa amintim si o igiena dentara deficitara, aceasta fiind adesea o cauza mult mai importanta comparativ cu cele amintite anterior. In anumite cazuri exista si probleme de sanatate cu care pacientul se confrunta si care pot duce la afectarea culorii naturale a dintilor.

Albirea profesionala a dintilor de catre un medic stomatolog

Chiar daca astazi exista la indemana numeroase metode de albire dentara acasa, este foarte important ca pacientii sa cunoasca faptul ca albirea dentara cu rezultate de durata si fara riscuri sau efecte adverse trebuie efectuata intr-un cabinet stomatologic sau intr-o clinica stomatologica. Atunci cand albirea dintilor Alexandria este efectuata de catre un medic stomatolog, vei putea avea siguranta ca vei beneficia de metode a caror rezultate se vor observa imediat.

Albirea dintilor este o procedura care trebuie discutata in prealabil cu medicul dentist pentru a stii care sunt rezultatele de care te poti bucura si daca exista anumite limitari in privinta albirii dentare. Inainte de efectuarea procedurii de albire dentara, pacientul trebuie sa urmeze alte tratamente in cazul unor carii dentare, spre exemplu. De asemenea, in cazul anumitor lucrari de protectica dentara, albirea se poate face doar pe dintii naturali si doar in masura in care coroanele dentare nu sunt de o nuanta mai inchisa.

Avand in vedere faptul ca albirea dentara trebuie sa fie o procedura care sa aduca rezultate in privinta esteticii pacientului, este foarte important ca orice pacient sa stie care sunt asteptarile pe care trebuie sa le aiba atunci cand doreste obtinerea unui zambet perfect din perspectiva culorii dintilor.

Indiferent daca consideri ca ai nevoie de dinti mai albi pentru ca astazi foarte multa lume apeleaza la o astfel de procedura sau daca chiar albul dintilor a avut de suferit de-a lungul timpului, apeleaza doar la clinici stomatologice pentru albirea dintilor Alexandria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *