Cum alegi un service auto in Timisoara

In urma unei razii facute de RAR in ultima perioada, aproximativ 45% din masinile verificate aveau probleme tehnice majore si chiar periculoase. Au fost verificate 40.000 de masini, ceea ce inseamna ca aproape 20.000 dintre ele circula pe strazile din Romania chiar daca sunt defecte.

Parcul auto din Romania avea anul trecut o varsta medie de 16,5 ani, ceea ce reprezinta o prima cauza a defectiunilor auto. Starea drumurilor din Romania reprezinta, de asemenea, un alt factor ce cauzeaza defectiuni tehnice ale autovehiculelor.

Daca aceste cifre te-au pus pe ganduri, asa ca te-ai decis ca a sosit timpul pentru o revizie generala a masinii, te intrebi probabil cum sa alegi un service auto in Timisoara. Tine cont de urmatoarele recomandari si cu siguranta vei reusi sa faci o alegere buna:

Gama de servicii oferite

Un autovehicul poate avea multe probleme ce nu tin neaparat doar de partea mecanica. Daca iti propui sa iti faci masina complet functionala, cel mai probabil ca iti doresti ca toate problemele sa fie rezolvate intr-un singur service, pentru a nu fi nevoit sa mergi de la o locatie la alta.

In acest sens, asigura-te ca service-ul pe care il alegi pentru reparatiile autovehiculului tau iti pune la dispozitie o gama cat mai variata de servicii. De la mecanica, la electrica sau diagnoza auto, toate acestea plus multe altele ar trebui sa se regaseasca in portofoliul de servicii.Iti vei putea face masina ca noua cu un singur drum, iar asta sigur te va multumi.

Feedback-ul clientilor

Vorbele rele circula repede. Iar daca un service auto presteaza servicii de proasta calitate, fii sigur ca vestea se va raspandi rapid. Acesta este motivul pentru care feedback-ul clientilor conteaza mult.Daca ai in vedere un service auto la care iti propui sa mergi, cauta pareri despre acesta.

Fie ca vei folosi internetul sau vei intreba in grupul tau de prieteni, nu ezita sa intrebi in stanga si in dreapta. Poti afla multe informatii utile despre service-ul care te intereseaza sau, de ce nu, poti primi o multime de recomandari utile.

Servicii suplimentare

In final, ai mai putea avea nevoie si de anumite servicii suplimentare. De exemplu, daca ai ramas cu masina pe dreapta ori aceasta s-a defectat in parcare, atunci va fi necesara tractarea autovehiculului pana in service. De ce sa te ocupi tu de acest aspect, cand sunt service-uri care ofera tractare auto?

Astfel de servicii suplimentare pot cantari mult in alegerea unui service auto, asa ca nu ar trebui sa le ignori.Tine cont de aceste trei recomandari simple si vei reusi sa alegi cel mai bun service auto din Timisoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *