Cum iti protejezi livada cu plasa anti pasari

Vara se coc cele mai delicioase fructe. Culorile lor apetisante atrag graurii, ciorile si toate celelalte pasari ce isi fac veacul langa gospodaria ta, iar atacurile pasarilor pot provoca pagube mari in livada. Afla cum sa iti protejezi recoltele cu plasa anti pasari de la Magazinul Online Pentru Casa si Gradina.

De ce sa pui plasa anti pasari pe pomii din livada

Investesti mult timp, efort si bani in livada, pentru a obtine o recolta bogata atunci cand se coc fructele. Dar cand ataca pasarile, pot face daune atat de insemnate, ca pot sa distruga intreaga ta recolta. Ce poti face? Sa previi atacul pasarilor cu ajutorul plasei anti pasari de la Magazinul Online Pentru Casa si Gradina.

Plasa impotriva pasarilor are dimensiunile de 6 X 75 m si poate fi taiata pentru a acoperi pomii izolati, livezile, straturile de capsuni sau vita de vie. Acest produs disponibil in Magazinul Pentru Casa si Gradina este confectionat din HDPE impletita si prezinta protectie UV, asadar nu va fi degradata de razele ultraviolete ale soarelui si poate rezista ani de zile cu minima intretinere.

Cand este montata corespunzator, plasa impotriva pasarilor le blocheaza accesul la fructe si te vei bucura de recolta in care ai investit atata efort si timp. Ochiurile plasei anti pasari sunt suficient de mici pentru a nu permite pasarilor sa guste din fructe, dar nu chiar atat de mici astfel incat sa se blocheze aici ghearele pasarilor.

In loc sa folosesti capcane pentru pasari, aparate cu ultrasunete, benzi electrice, tunuri pentru pasari si alte metode ce sperie, inlatura sau resping atacul pasarilor, opteaza pentru plasa anti pasari: este o solutie naturala si non invaziva care te ajuta sa tii acesti pradatori departe de fructele tale.

Cum sa iti protejezi pomii de pasari

Polietilena HD din care este realizata plasa anti pasari de la Magaznul Online Pentru Casa si Gradina are un grad scazut de absorbtie a umezelii si respinge inaripatele fara a favoriza aparitia mucegaiului, putregaiului si a altor boli ce iti pot afecta recolta.

Daca instalezi aceasta plasa conform instructiunilor, te vei bucura de recolta bogata promisa inca de cand au inflorit pomii. Montajul plasei anti pasari este foarte usor si il poti face fara ajutor specializat. Singurul inconvenient este dimensiunea mare a plasei, caci vei vrea sa folosesti o marime cat mai mare pentru a acoperi coroanele pomilor.

Asadar, poti sa instalezi aceasta plasa impotriva pasarilor direct pe ramurile incarcate cu fructe ale pomilor sau pe o structura metalica, acolo unde locul permite. Daca vrei sa aperi culturile de afine, zmeura, capsuni sau struguri de atacul nedorit al pasarilor, poti sa ridici o constructie metalica simpla in jurul acestor tufe sau vitei de vie, structura pe care sa o acoperi bine cu plasa anti pasari.

Daca fructele s-au dezvoltat in plante dispuse pe randuri, poti sa montezi stalpi metalici pe care sa asezi plasa impotriva pasarilor de la Magazinul Pentru Casa si Gradina si sa formezi un tunel. Astfel, iti vei proteja culturile de pasari si vei culege roadele muncii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *