Descopera cum poti alege cele mai bune termopane

Situatiile in care poti avea nevoie sa comanzi termopane sunt diverse.Fie ca ti-ai construit o casa noua, fie ca termopanele montate nu au fost cele mai bune datorita bugetului avut la dispozitie la momentul respectiv, fie ca termopanele vechi sunt foarte uzate, atunci cand trebuie sa iti montezi termopane noi este important sa le alegi pe cele mai bune de pe piata.

O astfel de investitie te ajuta sa nu ai nevoie de reparatii termopane si sa faci o investitie pentru toata viata. In ceea ce urmeaza vei putea gasi cateva sfaturi care sa te ajute sa faci alegerea optima in privinta termopanelor.

Alege profilul pentru termopane

Oferta tamplariei pentru termopane este una foarte numeroasa. Atat in pivinta marcilor disponibile, cat si in privinta termopanelor din PVC si a celor din aluminiu. Pentru alegerea tamplariei de PVC este important sa tii cont de aspecte precum grosimea peretilor exteriori pentru profile, adancimea sau latimea profilelor, numarul de chedere pentru tocul tamplariei, grosimea armaturii pentru interiorul profilelor, dar si producatorul tamplariei.

Odata ce ai ales tipul de profile, este recomandat sa apelezi la specialisti pentru montarea termopanelor. Poti opta pentru firma de la care comanzi termopanele sau poti alege sa apelezi la o firma reparatii termopane Bucuresti, firma care sa iti ofere si servicii pentru intretinere sau pentru remedierea eventualelor defectiuni.

Ce tip de sticla alegi pentru termopane?

Dupa alegerea profilului pentru termopane, alegerea geamului termopan este extrem de importanta. Aspectele care influenteaza aceasta alegere trebuie sa vizeze grosimea pachetului de sticla, distanta dinte foile de geam, numarul si tipul foliei de geam, dar si gazul care se regaseste intre cele doua sau trei foi de sticla.Toate aceste detalii vor influenta eficienta oferita de geamurile termopan odata montate.

Acorda atentie feroneriei

De foarte multe ori feroneria se numara printre primele componente care se uzeaza in cazul termopanelor. Din acest motiv feroneria este printre principalele cauze pentru care oamenii solicita serviciile unei firme de reparatii termopane Bucuresti. Pentru a evita ca feroneria sa se uzeze sau sa aiba defectiuni dupa primii ani de utilizare, este important sa alegi cu atentie componentele din aceasta categorie pentru termopane.

Feroneria trebuie sa cuprinda inchidere suplimentara pe spate, 2 bumbi pentru inchiderea de tip ciuperca, manere secustik, element pentru actionare gresita, cel putin 4 balamale pentru usile cu tamplarie PVC, dar si antiflambaj pentru foaia 2. In privinta feroneriei este foarte important si producatorul.

Optezi sau nu pentru accesorii?

Termopanele pot beneficia de anumite accesorii care sa ofere un plus de confort, un plus din punct de vedere estetic, dar si un plus de protectie pentru tamplarie sau geamul termopan. Accesorii precum glafuri, rulouri, plase de insecte de diferite tipuri, sisteme de umbrire sau grile de aerisire, toate acestea sunt accesorii care pot fi montate in cazul termopanelor.

Daca alegi sa nu montezi la inceput astfel de accesorii, poti apela la o firma reparatii termopan Bucuresti pentru a monta ulterior accesoriilor, eventual atunci cand soliciti servicii pentru mentenanta si pentru reglajul termopanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *