Ai o familie numeroasa? Iata de ce sa alegi un apartament cu 3 camere!

Fiecare membru al familiei are dreptul la intimitate, chiar daca este vorba despre un copil. In plus, odata cu cresterea acestuia, nevoia de a avea o camera doar pentru el devine tot mai mare, astfel ca familiile numeroase iau in calcul adesea mutarea intr-o locuinta mai spatioasa.

Cum preturile imobilelor sunt foarte mari, iar bugetul este unul limitat, mai ales in conditiile economice actuale, unele dintre cele mai des alese de familiile cu copii sunt apartamentele cu 3 camere.Diversitatea mare de astfel de imobile, apartamente vechi si noi, in blocuri individuale sau in ansambluri rezidentiale, contribuie la cresterea popularitatii acestui tip de locuinte.

De ce sunt apartamentele cu 3 camere potrivite pentru familii?

Cum spatiul este unul dintre principalele criterii in functie de care familiile isi aleg o locuinta, un apartament cu 3 camere satisface cu succes aceasta nevoie, deoarece spatiul locuibil este unul mare, ceea ce permite o amenajare potrivita pentru toti membrii familiei.

Daca se alege un imobil nou din gama de apartamente cu 3 camere din Bucuresti, care se afla in cadrul unor ansambluri rezidentiale, spatiul mare al locuintei este completat de aspectul modern si de calitatea materialelor si finisajelor. Toate acestea fac dintr-un astfel de apartament o locuinta potrivita pentru o familie cu copii.

De ce un apartament si nu o casa?

O casa individuala sau chiar un duplex poate asigura spatiul necesar unei familii numeroase, numai ca aspectul financiar este unul dintre cele mai importante in cazul unei astfel de investitii.O suprafata mai mare presupune si costuri mai ridicate, atat pentru achizitie, cat si pentru intretinere, deci efortul financiar ar putea fi prea mare pentru o astfel de familie.

Totodata, gasirea si cumpararea unei case in oras poate fi mai dificila decat in cazul unui apartament, in general casele fiind construite in zone limitrofe ale orasului, astfel ca poate fi necesar sa se foloseasca masina ori de cate ori este nevoie sa se mearga in oras, indiferent ca este vorba despre serviciu, scoala sau cumparaturi.

Chiar si cand vine vorba despre ingrijirea si intretinerea unei case, costurile si timpul care ar trebui alocat sunt mai mari decat in cazul unui apartament. Tocmai de aceea, apartamentul cu 3 camere se dovedeste a fi solutia cea mai avantajoasa pentru o familie numeroasa.

Cum se poate plati pentru achizitionarea unui imobil?

Indiferent ca este vorba despre o casa sau un apartament, cu una, 2 sau 3 camere, modalitatile de plata pe care le au la dispozitie cumparatorii sunt numeroase. De la achitarea imobilului din surse proprii, la credite ipotecare si pana la programul guvernamental Noua Casa sau chiar rate la dezvoltator, exista mai multe modalitati prin care se poate face plata unei locuinte, astfel incat aproape oricine sa fie eligibil si sa isi poata cumpara locuinta dorita.

Paleta larga prin care isi pot plati apartamentul este un alt avantaj de care se bucura familiile numeroase, pentru care nevoia de o locuinta mai spatioasa este esentiala, iar efortul financiar, mare. In acest fel, isi pot schimba locuinta fara sa afecteze bugetul lunar al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *