Microfoane spion pentru informatii reale si la timpul potrivit

Tehnologia de eliminare a informatiilor si aspectul interceptarilor telefonice variaza in functie de tip. Exista microfoane spion telefonice care iti permit sa afli informatii de la distanta fara acces la sediu, precum si modele de microfoane spion care sunt plasate direct in birou.

Ele pot fi impartite in microfoane cu actiune directionala, interceptari laser, dispozitive pentru preluarea informatiilor prin perete si dispozitive obisnuite pentru camere. Cele pentru camera si cele telefonice in cele mai multe cazuri sunt blocuri mici cu un modul de transfer de date incorporat sau memorie interna.

De asemenea, pot fi micro-dispozitive care sunt incorporate in prize, lampi sau alte aparate electrice. Sau, ceea ce este mai putin obisnuit, este un modul specific care este incorporat in dispozitivele de zi cu zi – unitati flash, incarcatoare pentru bricheta etc.

Cel mai adesea, acestea sunt transmitatoare GSM care iti permit sa asculti sunetul de la distanta. Adica, poti pune microfoane spion intr-o camera sau intr-o masina, iar dupa aceea, in orice moment, poti asculta negocieri importante sau orice alta informatie.

Microfoane spion incarcator auto

Microfoanele spion pot fi necesare nu numai acasa sau la serviciu. Masina este, de asemenea, un loc de luat in considerare pentru ascultarea unui partener care calatoreste frecvent in calatorii de afaceri.

In acest scop au fost dezvoltate microfoane spion GSM. Datorita lor, poti asculta cu usurinta toate conversatiile care au loc in interiorul vehiculului. Dispozitivele sunt deghizate in incarcator de masina USB conectat la bricheta masinii.

Echipamentul isi indeplineste si functia principala. GSM atrage energie din sistemul electric al vehiculului, rezultand un timp de functionare nelimitat. Avantajul acestui dispozitiv este bateria de rezerva, care asigura continuitatea ascultarii pentru o perioada scurta de timp, in cazul unei deconectari bruste de la sursa de alimentare. Microfonul puternic si aspectul obisnuit, neremarcabil, fac acest instrument robust si fiabil.

Te simti tradat? Alege microfoane spion

Daca esti in cautarea de microfoane spion care sa nu atraga atentia nimanui si, in acelasi timp, sa ofere sunete de inalta calitate de oriunde in lume, atunci microfoanele spion GSM pentru retea sunt o alegere excelenta.

Aceste dispozitive sunt ascunse intr-un filtru de retea, asa ca vor functiona perfect oriunde si nu vor trezi suspiciuni nimanui. Avantajul acestor dispozitive, este ca au microfoane sensibile care capteaza sunet clar pe o raza de 5 m. Conectarea la o sursa de alimentare stationara garanteaza timp de lucru nelimitat. Bateria reincarcabila incorporata asigura 2-3 ore de functionare in cazul unei caderi bruste de curent.

Microfoanele spion sunt o modalitate excelenta de a controla un sot infidel sau de a asculta in liniste angajatii. Este usor sa devii paranoic atunci cand te gandesti ca sotia sau sotul te inseala. Ne indreptam cu salturi si limite spre o societate „transparenta”, asa ca iti poti asculta partenerul in siguranta.

Pentru a nu deveni paranoic, trebuie sa alegi microfoane spion deghizate in obiecte casnice. Daca vrei sa te simti ca un super spion, dar fara a avea intentii rele, sau daca vrei doar sa te distrezi, alege microfoane spion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *