O idee interesanta pentru activitatile de team building – sedintele de laser tag

Daca esti in postura unui antreprenor sau a unui lider, atunci cu siguranta ca iti doresti ca oamenii pe care ii conduci sa formeze o echipa cat mai inchegata, o echipa care sa fie asemenea unei familii la locul de munca. In acest context una dintre cele mai inspirate optiuni o reprezinta activitatile de team building.

Acest gen de activitati au prins tot mai mult avant in ultimii ani si in tara noastra, iar optiunile pentru astfel de activitati sunt multiple. Pentru cei care cauta activitati de team building Cluj, una dintre cele mai interesante optiuni este reprezentata de sedintele de laser tag. Exista mai multe aspecte care recomanda aceste sedinte pentru cei care sunt in cautarea de team building-uri cu adevarat reusite.

Ce presupune o sedinta de laser tag?

Laser tag-ul este considerat un joc sau chiar un sport prin prisma faptului ca implica foarte multa miscare si efort fizic. In cadrul acestui joc fiecare participant este echipat cu un costum special format de cele mai multe ori dintr-o vesta si o bandana de pus pe cap, iar in dotarea fiecarui participant se regaseste si o arma cu raze de infrarosu. Aceste semnale emise de armele cu infrarosu sunt captate de vestele participantilor atunci cand unul dintre participanti tinteste exact in „adversarul” participant la „lupta” aceasta fara violenta.

Astfel de sedinte de laser tag sunt organizate atat in exterior, cat si in interior. Pentru spatiile interioare sunt organizate adevarate arene unde „combatantii” se vor simti cu adevarat in toiul luptei, iar unele arene de laser tag ofera diferite efecte speciale precum spectacole de lumini, sunete si fum, dar si efecte asemanatoare cu exploziile.

Argumente in favoarea laser tag-ului ca activitate de team building

Daca te intrebi de ce laser tag-ul poate fi considerat ca o activitate optima pentru un team building Cluj, trebuie subliniat ca exista mai multe argumente care sustin acest lucru. In primul rand vorbim despre faptul ca este o activitate care se desfasoara in echipa, acest aspect fiind primordial in alegerea activitatilor de team building-uri. Un al doilea argument este reprezentat de faptul ca laser tag-ul este o activitate foarte antrenanta si extrem de dinamica, iar aceste caracteristici au menirea de a suscita interes pentru participantii la activitatile de team building.

Faptul ca sedintele de laser tag au o durata relativ scurta este un alt argument in favoarea acestor activitati. In acest context team building-urile de scurta durata pot fi organizate mult mai frecvent si pot contribui astfel la o atmosfera foarte buna in cadrul echipei si la o relaxare mai eficienta a angajatilor.

Nu in ultimul rand, faptul ca poti organiza un team building Cluj fara a fi nevoit sa cauti spatii de cazare si fara a avea nevoie de un weekend intreg pentru astfel de activitati reprezinta cu siguranta un alt atuu care merita mentionat in privinta sedintelor de laser tag.Daca toate aceste argumente te-au convins, sedintele de laser tag puse la dispozitie de Dipic Fun sunt ideale pentru organizarea unui team building Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *