Te-ai decis sa cumperi un vas de WC suspendat? Iata cum sa faci alegerea potrivita

Amenajarea grupurilor sanitare din locuintele personale, spatiile de birouri sau centrele comerciale se incadreaza in tendinta de a folosi vase de toaleta suspendate in perete. Motivele pentru care tot mai des exista interes pentru aceasta categorie de vase de WC se refera la avantajele date de functionalitate si de latura estetica.

Daca ai luat decizia cu privire la achizitionarea si montarea unui vas de WC suspendat in baia locuintei tale, in cele ce urmeaza vei putea identifica modul in care poti face alegerea acestui tip de vas de toaleta.

Principalele proprietati ale vasului suspendat de WC

Vasul de toaleta suspendat inseamna un sistem complet instalat in zona peretului. Vasul de WC propriu-zis este suspendat deasupra podelei si de aici provine denumirea acestuia. Suspendarea sau ridicarea vasului de WC deasupra toaletei se face prin intermediul unui cadru suport ascuns in interiorul peretului. Cadrul respectiv indeplineste functia de sustinere a rezervorulului.

Acest lucru datorita faptului ca rezervorul acestor vase de WC este la randul lui amplasat in spatele peretelui. Tot ceea ce ramane vizibil dupa montarea acestui sistem de vase de WC este clapeta care indeplineste rolul de actionare a rezervorului atunci cand toaleta este folosita.

Din pricina faptului ca rezervorul este incastrat in perete si datorita faptului ca sustinerea vasului de WC suspendat are nevoie de cadrul de sustinere, prinderea acestui tip de WC suspendat nu se poate face in orice baie sau este necesara realizarea mai multor lucrari pentru adaptarea sistemului si a canalizarii la acest tip de vase de WC.

Elementele de luat in calcul in alegerea vasului suspendat de WC

Indiferent daca te-ai decis sa investesti intr-un astfel de vas de toaleta suspendat pentru faptul ca iti ofera mai mult spatiu sau daca principalul motiv il reprezinta aspectul estetic pe care il ofera, trebuie spus ca exista mai multe elemente pe care trebuie sa le ai in vedere in alegerea unui astfel de vas de toaleta.

Primul aspect care trebuie avut in vedere se refera la tipul de constructie al baii si sistemul de conducte. Daca nu esti dispus(a) sa efectuezi lucrari serioase de renovare si de adaptare a sistemului la modul in care un astfel de vas de WC suspendat Roca este racordat la reteaua de alimentare cu apa si la cea de canalizare, atunci poate ca nu este momentul sa investesti intr-un astfel de obiect sanitar. Vasele suspendate sunt de cele mai multe ori adecvate in astfel de lucrari de renovare si constructie de la zero.

Un al doilea lucru care trebuie avut in vedere este dimensiunea baii. Daca vorbim despre o baie foarte mica din perspectiva suprafetei, atunci cu siguranta ca un astfel de WC suspendat este alegerea optima. Prin faptul ca ocupa foarte putin spatiu in orice baie, vasul suspendat de toaleta permite economisirea spatiului intr-un mod foarte adecvat.

Nu in ultimul rand este recomandat sa optezi pentru produse de calitate. Un WC suspendat Roca reprezinta o alegere de calitate si care ofera durabilitate pentru vasul de toaleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *